Blues night


Seara de duminica, seara de poveste in Gold Time Club din Baia Mare, acolo unde Mike Godoroja and The Blue Spirit, alaturi de controversatul poet Dan Mircea Cipariu, au oferit iubitorilor de frumos, o seara “subversiva in care cuvintele au furat notele, in care notele au adevenit cuvintele, in care versul a subtiat armonia, iar armonia a ametit versul, intr-o forma de narcomanie artistica declarata direct".

Ceea ce a spus a inceputul spectacolului Mike Godoroja, cum ca vom asculta mai putin “aberatiile” lui muzicale si mai mult interesantele “incursiuni rebele ale poemelor lui Dan Mircea Cipariu”, s-a adeverit si nu prea.

Gonind pe Route 66-ul lui Rolling Stones, spre California, vazuta prin ochii mereu tinerilor Robert Plant si Jimmy Page, am auzit acorduri de mandolina si muzicuta, printre cuvinte ticluite cu har si haz de tanarul poet. Am avut parte si de o improvizatie, o piesa compusa ad-hoc, si intitulata “Inima ta stinge lumina” si ne-am imaginat calatoria a doi negri, din Memphis, pe Mississippi in jos, pana in inima Baraganului.







"Cu dedicatie pentru Eli." -- Pe toti timpul ne preseaza si enerveaza

2 comentarii:

  Anonim

17 noiembrie 2009 la 07:33

frumos concert, a meritat toti banii :)

  Zad

28 noiembrie 2009 la 08:37

bun venit in concursul "Educatia creativa"

mult succes!