Avatar. 1 Miliard


În doar 17 zile Avatar, creat de James Cameron, a făcut $ 1.02 miliarde de dolari in toata lumea, dintre care 352.1 milioane dolari pe plan intern şi 670 milioane dolari de peste mări.

Zoë Saldaña ii vocea unuia dintre personajele principala ale filmului, Neytiri . Entuziaşti animi trebuie să fi iubit faptul că cele mai multe caractere native în film purtau haine foarte putin.

Mai are nevoie doar de $800 milion ca sa intreaca Titanicul. Multi spun ca nu vor reusi dar,
Avatar merita mai mult de atat. Avatar este ca un steag in cinematografie, o sa ramana in istorie si eu cred ca o sa intreaca Titanic fara nici o problema. Spun asta deoarece Titanic a fost lansat in 18 Decembrie 1997 si si-a "terminat rondul" in 1 Octombrie 1998, adica 10 luni (40 saptamani). Si cand a aparut in cinemauri, teatre, sali de spectacole a facut 600$ Milioane. Avatar imediat dupa lansare toate biletele au fost vandute si trebuia sa faci rezervare ca sa vezi filmul, pe langa aceasta in 17 zile a facut recordul 1$ miliard. Deci nu ar fi greu sa ne imaginam. Este un film fantastic, storylineul adica firul povestii este unul bun, "directorul" ii genial, spun ca ii genial ca nu a mai facut un film in 12 ani si a scos direct "Avatar", si de grafica nici nu avem ce sa comenta pe langa toate astea ii si 3D.

Sunt de acord cu ce a zis Screen Rant "This simply means that people wish to experience AVATAR the way James Cameron had envisioned it in 3D, and love it! ".


SONDAJ: Cati ati vazut "Avatar" ?
SONDAJ: Credeti ca "Avatar" o sa intreaca "Titanic" ? --> Sus pe pagina

poza: Google

1 comentarii:

  Alex Dima Photography

6 ianuarie 2010 la 11:44

Am auzit multe de avatar insa nu am reusit sa il vad. Si`a scos profit frumos in primele zile si ii apreciez pentru faptul ca, in comparatie cu alte filme, au reusit sa tina ceva timp, si probabil inca il mai tin, numai lor, fara sa apara DvdRip, astfel reusind sa mai faca inca bani frumosi. O sa reusesc sa ma uit la el cand apare o varianta care nu e filmata in cinematograf, pentru ca vreau si calitate, si cum aici nu mai este cinematograf(prea putini romani pentru a functiona), astept de pe internet