Darwin ... ?


Sunt doua teorii: cea a evolutionismului si cea a creationistilor. Eu nu cred pe deplin in nici una din ele pentru ca au un singur lucru in comun adica omul. Eu nu cred in teoria lui Darwin adica a evolutionismului pentru ca ideea lui mareata era evolutia , crezand ca ii mai mareata decat existenta unui Dumnezeu.
O explicatie mai putin mai putin subtil ar fi aceea ca daca ar veni cineva la mine sa imi zica " ca ma trag din maimute " ii dau una in fata. Adica acel cineva spune intr-un mod foarte subtil si "aproape nedectectabil" ca mama si tata is maimute. Eu nu cred in aceasta teorie pentru ca eu consider pe de-o parte ca nu ma trag din nici un stramos, mos, fii si fiice a unor maimute si in al doilea rand unii zic ca teoria evolutionismului este la fel de adevarata ca si "pamantul se invarte in jurul soarele" iar asta m-a deranjat un pic. Da ii adevarat cred intr-o forta mai presus de noi, si da cred ca am evoluat din ... ceva dar vine "cercetatorii" ca 100% am evoluat din ceva a maimutelor. Cand aud procentul asta imi zic "ba astia is buni stiu toate speciile care au existat de cand ii pamantul, nu exista nici o sansa sa fi evoluat din altceva. Ar trebui sa ii cunosc pe oamenii astia cred ca ar trebuii aproximativ .... cu aproximatie intre ... hmm 1 si 2 ... miliarde de ani...!
Si ultima dar nu cea din urma idee ar fi diferenta enorma dintre noi si maimute. Se spune despre noi ca suntem varful lantului trofic, dar noi stim numai sa distrugem tot ce e esential si sa construim neesentialul insa maimutele stiu sa isi construiasca o comunitate fara sa distruga nimic ce nu poate creste naturat la loc. Deci care din ce a evoluat?
Poate ca ii o idee gresita la ce am scris aici, dar este un fel de pseudo raspuns la ce a pus arhi la el pe blog si un raspuns mai logic pentru Alex.

7 comentarii:

  Anonim

22 ianuarie 2010 la 12:54

eu unul singur nu ma trag din maimute:)),da acum depinde de fiecare ce crede,este asemanator cu intrebarea cine a fost prima data oul sau gaina
fiecare cu parerea lui

  xplode

22 ianuarie 2010 la 12:56

eu stiu ca ma trag din cel mai smecher spermatozoid a lu' tata.daca ne-am trage din maimute...ar trebui sa ne nastem maimute,zic eu.Din ceva ne tragem.eu NU ma trag din maimute:).despre a2a teorie....omul poate distruge ceva accidental,sunt oameni buni si oameni rai,oameni egoisti si oameni darnici,oameni falsi si oameni prea creduli,si etc.Deci asta ar fii rezultatul evolutiei.mai multe functii:distrugere,sentimente,vorbire,etc.resupun ca au zic ca ne tragem din maimute ptr ca fizicul seamana.degetele,etc:)

  Alecs

22 ianuarie 2010 la 13:01

Ne tragem din maimute doar cand vine vorba de a contesta existenta lui D-zeu, cand trebuie sa recunoastem ca imitam pe unu si pe altu si ne comportam ca niste primate: "nu coaie, eu sunt fiinta superioara, coroana lantului trofic si spuma de pe tortul omenirii"

  Ricardo

22 ianuarie 2010 la 13:05

Alecs se trage si broasca!

  Alecs

22 ianuarie 2010 la 13:10

/\
//\\
||
Dovada ca ne tragem din maimuta. Imi retrag cuvintele:|

  Anonim

23 ianuarie 2010 la 06:26

veniti cu o sticla de Martini alb cu gheata si lamaie si va explic eu cum sta treaba cu Darwin si teoria lui. Nu a sustinut niciodata ca ne tragem din maimute, e altfel povestea.

  Anonim

23 ianuarie 2010 la 06:46

http://www.descopera.org/evolutionism-si-creationism/ cititi si aici, nu e mult dar e interesant, merita citit.