Donatii ca avem de unde ...


Stiu ca ii bine sa donezi pentru cei din Haiti, ii omenesc, ii bine si multe altele. Le-au fost distruse infrastructura si economia, dar va intreb asa le-au fost distruse si umanitatea si bunul simt deodata cu cutremurul ? Nu stiu daca ati vazut ce au facut pe strazi, dar numai oameni nu s-au numit. Noi sa fim oameni sa le donam lor dar ei sa nu fie oameni cu cei din jurul lor ? Am primit azi al 5-lea mail cu donatii si al 3-lea sms. Eu am donat odata ca a fost frumos, dat tot nu mi s-a parut foarte bine. Adica cei care au bani cacalau ei ne cer la noi care avem putini sa donam ? Ma oameni de ce nu donati voi mai multi ? De ce mari oameni ai lumii nu doneaza ca s-ar reface tot Haitiul in cateva luni.
Si mai am o intrebare daca s-ar fi intamplat asa ceva in Romania voi chiar credeti ca cei din Haiti ar fi donat ceva pentru noi ? Eu cred ca nici unu nu ar fi donat nici macar 1 cent pentru noi.
Vorba aia "sa faci tu primul pas" ii o porcarie, si acum am gandit logic. Imi cer scuze pentru cei pe care i-am ofensat acum, dar deja ii o porcarie ce s-a facut din campania asta de donatii.

0 comentarii: