HCM Baia Mare - HC Zalau



Astazi a avut locul meciul de handball dintre Baia Mare si Zalau. Baia Mare nu s-a ridicat la standardele la care se ridica o echipa de ligile europene, iar din cauza aceasta au pierdut in fata Zalaoancelor care au fost cu o fractiune de secunda mai inspirate. Scorul final fiind 29-32 (13-16).
Nici una dintre echipe nu a jucat stralucit, dar ca sa fie si mai interesant arbitrii si-au aratat "inteligenta" si ce pot sa faca ei pe teren. Pe langa faptul ca au macelarit a doua repriza a meciului in sensul ca cei doi antrenori de la Zalau si unu de la Baia Mare au primit cartonasul rosu. Pe langa toate astea erau si orbi ca nu vedeau absolut nici o tragere, piedica sau pasi la nici una dintre echipe. Ca sa arate cat de mari is au si intarziat inceputul celei de-a doua repriza.
In timpul celei de-a doua repriza si-au aratat puterea, au dat 2 minute la cine o apucat. La Zalau o jucatoare a faultata de doua minute si alta a primit minutele. Au dat cartonas galben la baimarence si 2 minute la zalaoance si peste 1 minut nici nu au stiut la cine au dat ce. Clovnul handabalului romnesc , antrenorul Tadici dupa ce a primit rosu si-a adunat jucatoarele sa le de-a indicatii si arbitrii in loc sa aduca oamenii de securitate sa il de-a jos de pe teren au inceput sa imping pe jucatoarele Zalaului de langa el.
Mai pe scurt a fot un meci de tot cacatul din cauza arbitrilor care nici nu au stiut de pe ce lume is sau ce joc se joaca aici. Eu personal la un momentdat ori era miuta, ori bambilici sau chiar lupte greco romane.

2 comentarii:

  Tractari Zalau

30 ianuarie 2010 la 07:01

Se mai joaca handball ?

  Crus4d3r

30 ianuarie 2010 la 08:25

asta ce a fost acuma nu a fost handball .... a fost politica :| ... urat de tot