Inna Loc 1 în Top Billboard Hot Dance Airplay


Românca în vârstă de 23 de ani ocupă primul loc în topul Billboard Hot Dance Airplay de săptămâna aceasta, din America.„Bad Romance“, cea mai în vogă piesă a lui Lady Gaga, a căzut pe locul 6, după ce a fost detronată de melodia „Hot“ a cântăreţei din Mangalia.

Hmm culmea cei mai multi care o criticau si inca o critica se pare ca putut face ce multe trupe din Romania nu a putut face de foarte mult timp: sa fie in frunte. Voi tot contestati vocea ei din cauza ca "produce" muzica electro. Sa stiti ca vocea ei tot la fel de buna cu si fara efecte. Si nu cu orice piesa, cu piesa "Hot" stiu ca pentru multi nu inspira multa simpatie, insa cu aceeasi piesa a fost in topui in Spania, Belgia si Olanda. A trecut oceanul si a dat clasa la cantareti de clasa.

Cinci posturi de radio importante sunt monitorizate non-stop şi în funcţie de numărul difuzărilor pe săptămână se decide cine ocupă cele 25 de poziţii existente în clasament. De altfel, topul muzicii electronice face parte din clasamentul Billboard 100, considerat a fi cel mai important
clasament, dar şi unul independent.

Pe primul loc în topul Hot Dance Airplay s-au mai „odihnit", de-a lungul timpului, piesele Madonnei, Rihannei şi ale lui Beyonce, iar Inna ştie foarte bine cu cine se luptă acum.

„E un sentiment foarte ciudat: am crescut cu piesele Madonnei, iar pe Rihanna o admir foarte tare, iar acum «ne-am bătut» pe No.1. Cred sincer că greul şi munca încep de-abia acum, pentru că este mult mai greu să te menţii", mărturiseşte Inna, care încheie într-o notă optimistă, mărturisind că „vom face faţă". adevarul.ro

4 comentarii:

  F

7 ianuarie 2010 la 11:30

Salutare,te invit sa te inscrii in directorul nostru de bloguri ,si iti vom lauda blogul pe 100 Ro.De asemenea,vei primi din partea noastra un link pretios,care va ajuta gigantul motor de cautare Google sa iti gaseasca articolele mai usor.Inscrierea e simpla,completezi formularul de pe pagina Director bloguri(vezi in partea de sus a sidebarului) si blogul tau va fi afisat alaturi de zecile de bloguri deja inscrise.Iti doresc numai bine!

  Anonim

7 ianuarie 2010 la 14:35

imi place dogul argentinin de lana fatuca :)

  David

7 ianuarie 2010 la 15:48

un link echange? lasa-mi un comm daca da

  David

8 ianuarie 2010 la 07:44

exchange*

inna se asculta foarte mult prin multe tari , gen italia , spania , franta ..face muzica buna , e normal sa aibe succes. arata si .... delicios:))