Muzica noua "nu ii buna"





Aud tot mai multi oameni ca muzica din zilele noastre nu este buna, este revoltatoarem, ne reduc gandirea, baga tot felul de prostii in mintea copiilor sau ca nu asculta ca nu gasesc nimic bun de ascultat, nu merita sa mai asculte muzica asa. Multi spun " mai bine ascult muzica veche ca aia merita sa fie ascultata, ca mai muzica noua este muzica spusa nu cantata", eu respect solistii vechi dar in piesele unora, versurile nu au nici o rima dar au muzicalitate ca restul pieselor de azi, dar nimeni nu observa doar cei care is interesati sau iritati de comentariile unora.

Un exemplu care mie cel putin imi place si am ramas placut surprins cum cant live in concerte sau spectacole si are o voce superba este Demetria (Demi) Lovato. Din cauza ca asculta foarte multe genuri de muzica, incerc sa caut artisti sau piese de toate felurile . Am dat din greseala, pe youtube, peste o piesa a ei si am inceput din ce in ce mai mult sa asculta si chiar mi-a placut. Si cand am ascultato cantant live am ramas uimit.

Demetria Devonne Lovato Hart, cunoscută sub numele Demi Lovato este o actriţă şi cântăreaţă americană. A devenit celebră datorită interpretării rolului lui Mitchie Torres în filmul Camp Rock alături de Jonas Brothers. Lovato a debutat în industria muzicală cu albumul Don't Forger, lansat pe 23 septembrie 2008. Acesta a fost un succes comercial, debutând pe locul 2 în Billboard 200, cu peste 89.000 de exemplare vândute în prima săptămână. Artista şi-a lansat al doilea album, intitula Here we go again pe 21 iulie 2009 şi s-a dovedit a fi un nou succes, atingând poziţia fruntaşă în clasamentul american al albumelor.


VIDEO Inregistrare: Ultimul Videoclip ----> Click Link
VIDEO Live : Click Link


REPET: Toate pozele sau imaginile(Photoshop) sunt facute de mine. Cand nu o sa fac eu o sa anunt si o sa pun link catre sursa

0 comentarii: