Seriale preferate

De obicei eu nu ma uit la foarte multe filme dar in schimb vizionez foarte multe seriale, bineneteles ca nu deodata. Urmaresc de la seriale de animeuri, politiste, criminalistica, SF. Vreau sa va spun cateva din serialele mele preferate ca sa va spuneti si voi cu parerea. NU este un top, pentru ca nu stiu cum sa le pun ca pentru mine daca is de genuri diferite nu am cum sa fac un top.
Deci: -> Supernatural
-> Heroes
-> Flash Forward
-> Doctor House
-> CSI NewYork
-> Criminal Minds
-> Stargate Atlantis (din respect ca au luat multe premii si ii chiar fain)
-> Family Guy
-> LOST (desi daca nu vezi un episod nu mai intelegi nimic )
->
ReGenesis

Pareri. Sugestii. Adaugari.

3 comentarii:

  Emm

23 ianuarie 2010 la 17:37

Haha. Supernatural si Dr House le-am vazut si eu pe toate. Heroes, CSI NY si Criminal Minds am vazut cateva episoade ici colo cand erau la tv, merita dar nu ma pasioneaza si Family Guy are genul de umor care nu mi se pare amuzant :D Restul nu am auzit de ele :D

Iti recomand Psych, Dexter si Kiddy Grade.

  Zad

24 ianuarie 2010 la 00:45

Psych pe universal chanel joi de la 22:00 :D

  Annamaria Somay

24 ianuarie 2010 la 11:39

Doctor House & CSI New York :) superbe si interesante seriale. Family Guy- demential, one of my favorites. La Stargate am incercat sa ma uit insa SF-ul nu e pentru mine. Heroes si Criminal Minds nu am vazut. Inca. Lost- cateva episoade, cam slabut, parerea mea.Supernatural, Flash Forward si ReGenesis: o sa ma interesez despre ce e vorba si daca merita sa ma uit. Ce am vazut insa si mi-a placut, ca e mai pe genul meu: That '70 show, Two and a Half Man si vesnicul si aproape istoricul deja Married with Children.