Un inceput nemaipomeni


Sa incet cu sfarsitul mai corect spus. In ziua dinaintea revelionului ma tot uitam la stiri cu nasu meu, sa vedem ce glume au astia in program. Si dintr-o data am auzit noi ceva ciudat la stiri ... asteptam vreo 5 minute si mai zice a doua oara acelasi lucru ... ba ceva nu ii in regula.... si zice si pe alt post tv respectat acelasi lucru : "In Baia Mare si in alte judete este pericol de inundatie". Ba ce naiba stau in BM de vreo 20 de ani si nu stiam ca ii judet, daca continuam sa ma uit la stiri poate descopeream ca ii tara cu capitala la Hotvon.

Si in prima zi a anului, au venit mai multi oameni sa ne ureze an nou fericit toate cele bune, iar dupa plecarea lor cum era plictiseala am pornit iar televizorul si ca sa vezi direct pe stiri. Ca sa imi ridice moralul pentru noul an au pus stiri de genu:"Scos ochi cu o petarda" , " Un a facut stop cardiac din cauza unor petarzi", " Numeroase spitalizare din cauza diferitelor accidente", "Inundatii in n judete" si multe alte stiri care pur si simplu mi-au ridicat moralul pentru noul an.

1 comentarii:

  A.Dragos

4 ianuarie 2010 la 06:41

La multi ani !
Daca stau sa ma uit in thumb, zici ca sunt niste poze la galaxii superbe, Daca ma uit la rezolutia normale par fotografii normale la artificii insa destul de ok, felicitari !