Blog Meet Baia Mare #4 Owned


Dupa parerea mea si nu vreau sa fiu rau fata de cei care au organizat OpenCoffee-urile, acest Blog Meet a fost "the bomb". Am fost pozitiv impresionat cati oameni si-au facut prezenta si ca nu mai erau scaune in local si "innaltul" Alecs a trebuit sa stea in picioare.
Am vorbit despre vrute si nevrute, dar printre cele vrute am vorbit la inceputul meetingului cand nu am deviat mult de la subiecte. Am vorbit despre hashtag-ul #baiamare, despre cum sa il promovam mai bine printre bloggeri din Baia Mare, adica nu sa scriem doar "buna dimineata #baiamare" sau "noapte buna #baiamare" ci sa punem si stiri, noutati, activitati din oras. Cum sa ne promovam mai bine blogul si am mai vorbim despre etica, ceea ce pe un blog nu prea conteaza.
Am stat langa Anamaria si cu robbie pe partea celalta si am auzit 30 minute numai de Fc Baia Mare dar a fost bine nu au fost chestii plictisitoare. De aici a rezultat chestia cu echipa de football a bloggerilor din Baia Mare cu tricouri personalizate.
Au fost extrem de multe blogerite pentru o editie de blog meet si asta zic ca ii de bine pentru viitorul blogurilor din Baia Mare. Pacat ca nu am blogurile tuturor, dar fac eu rost.
A fost un aer foarte destins, fiecare isi spuneau pasurile si parerile folosind cat mai multe sau cat mai putine injuraturi. Au inceput Cozoplean si cu Gaben sa vorbeasca si s-a dus dracului ordinea. In discutiile celor doi si apoi adaugarea restului de oameni a venit "Sfantul Eminescu" si "cum se fac replicile la fimele porno". Toata lumea nu a mai stat pe scaun de ras si mai ales saracul Zmenta care s-a innecat. Si cu toate astea am mai discutat si despre proiectul BestTime cu baietii.
Saracul zerocinci nici acum nu a scapat de astia sa treaca pe wordpress impotriva vointei lui dar el nu a cedat nici acuma. Am mai uitat un lucru gaben cu un laptop de 16 "kile" , zerocinci cu laptopul lui ok. Eu cu un notebook care a devenit instant vedeta. Ma simt mandru.
Sper sa nu uit pe cineva. Printre cei prezenti sau mai fost Ricardo, Loredana, Daniel Orza, Paul, Andrei Racasan, Radu, Florin, Andrei
Deci per total eu is de parerea ca a fost cea mai super intalnire a online'ului din Baia Mare de pana acuma din cauza ca am fost foarte multi, atmosfera super si nu au fost destule scaune.





3 comentarii:

  Ricardo

5 februarie 2010 la 15:11

ms ca ai tinut cont de ceea ce te-am rugat! :P

  Zad

5 februarie 2010 la 15:15

ms ca susti si tu echipa de #blogbal...nu stiam ca sunt asa "idiot" :))

  Adrian

6 februarie 2010 la 08:54

mie mi-a placut de andrei ;-) lasa asa ca-mi place, m-am saturat de adrian :-P