Golden moon


Este dificil să ne imaginăm cerul noapte fără Luna. Ne-am obisnuit ca, atunci când ne uităm la cer pe timp de noapte, vom vedea o frumoasă Luna stralucind care atrage, şi ne face să întreb despre spaţiu şi alte planete.
Calendar lunar a fost creat cu mult timp in urma, iar oamenii credeau că Luna ave unele abilităţi misterios şi magice. Acesta este motivul pentru care preotii din trecut au incercat sa prevada viitorul cu ajutorul lunii. Aceasta Luna într-adevăr are unele abilităţi magice. Puteţi verifica uitandu-va timp de cateva minute şi nu veţi fi în măsură să rupeti legatura cu Luna.
Magia lunii se simte in timpul unei luni pline cand ,se spune, ca apar varcolacii din cauza acesteia. Si oamenii de stiinta au demostrat ca are un anume efect asupra organismului uman.

Pun pariu, toata lumea a auzit poveşti despre vampiri şi vârcolaci care sunt deosebit de active la noapte a lunii pline. Oamenii se transformă în lupi, atunci când se uită la luna plina. Sunt atatea povesti si legende legate de luna, cum ca lumina ei mistica poate disipa raul din lume si sa salveze umanitatea.
Luna, o prezentare in antiteza a binelui, simbol al iubirii eterne si simbolul al raului, prin prezenta vampirilor si a varcolacilor care apar sub clar de luna.



0 comentarii: