HCM Baia Mare - Oltchim Rm. Valcea [UPDATE]

Campioana en-titre Oltchim Ramnicu Valcea a trecut astazi de Stiinta HCM Baia Mare 35-31
(18-17).


Partida din Polivalenta baimarean a avut de toate, de la peste 2.500 de spectatori, la flori, aplauze la scena de schisa, goluri frumoase, faze spectacol, dar si greseli copilaresti.


Echipa oaspete a dominat de la un capat la altul stilitatile, elevele lui Ioan Baban reusind doar „performanta” de a se mentine aproape de finalista Ligii Campionilor. Din nefericire nici poarta nu le-a jutat astazi pe baimarence. Claudia Ceteteanu a avut o singura interventie, in timp ce evolutia lui Popovici, desi mult mai buna (7 interventii) nu a putut contracara greselile ofensivei.

In cele din urma meciul a revenit Oltchimului, echipa care peste mai putin de doua saptamani va evolua in mansa tur a finalei Ligii Campionilor.


Partida a avut detoate: faulturi nevazute, goluri magnifice, greseli de incepatoare dar per total a fost o partida frumoasa, probabil si datorita publicului baimaream care a umplut sala.

Cel mai dragut moment a fost acela cand si-a facut aparatie si Mircea Dolha care a fost huiduit la scara deschisa de catre toata sala timp de cateva secunde bune.

La sfarsit ambele echipe au fost aplaudate, baimarencele au facut tot ce au putut insa nu a fost indeajuns sa faca macar un scor egal cu galacticele de la Oltchim. Le uram succes fetelor in liga campionilor si speram ca o sa aduca aurul acasa.

Revenim cu Galerie foto si declaratiile lui Camelia Balint si Radu Viona.
Video Cami Balint -- AICI --




0 comentarii: