1 Mai Cocalaresc

Cocallarus rapiduss, se mai stie sub numele de cocalarul cu inmultire rapida. Apar din ce in ce mai multi si cu o viteza incredibila.

Ce face cocalarul cand nu este in club, bea de nu mai poate, porneste niste lupte prostesti, iesit la agatat cu muzica din masina la maxim, zbierand dupa fete si ii 1 Mai si soare afara ? Fara munca soare cat incape, se gandeste ca ii bine sa mearga la o bere si un gratar la lac. Isi ia tricoul mulat,pantaloni stransi, ochelarii "D&G" sau "Armani" si pantofi cu varf sau adidasi Puma si se pregatesc sa plece. Insa cand sa plece isi aduce aminte ca nu si-a pus cele mai noi manele pe telefon sa asculte pana cand ajunge la destinatie. Si acum pleaca.

Ajunsi acolo toti se distreaza: manca si beau. Nimic rau pana acum.
De ce toti tampitii astia trebuie sa lase toate peturile, cutiile, pungile si orice altceva acolo? Le e greu sa le puna pe foc sau sa le puna intr-o punga sa le duca la un container. Cred ca simt nevoie neaparata sa lase toate gunoaiele in tufisuri si prin padure. Oare acasa la ei cum ii ? Probabil ca toti spun acelasi lucru "Is biodegradabile", da is, dar ba boilor is biodegradabile in cateva mii de ani.

0 comentarii: