Floral view


Locul 3 Eurovision

Eurovision 2010 vine cu o surpriza placuta pentru ROmania sau mai bine zis un loc bine meritat pentru Paula si Ovi. Toate cele bune acestor doi interpreti fabulosi, jumatatii baimarene mai mult. Felicitari si Lenei care a luat un loc bine meritat pentru ca are o voce buna si o interpretare si poveste exprimata prin versuri foarte bune.




Eu sunt bucuros ca Marea Britania a iesit in Last Five si pentru ca suntem deasupra Frantei din cauza ca sunt niste increzuti si batuti in cap cum nu s-a mai vazut. Daca toata lumea saluta in engleza si vorbesc in engleza ei trebuiau sa prezinte voturi si salutarile pe franceza, ca altfel nu se putea.

Basescu a umilito pe Udrea

Extenuat de lupta pentru iesirea din criza, premierul face el insusi una si, cum se mai zice, da ortul popii.
Funeralii nationale, popor, sobor, alesi, culesi, regrete eterne etc.
Pe marginea mormantului, Traian Basescu plange in hohote din ambii ochi smulgandu-si ultimele suvite din parul restant iar Elena Udrea, cernita toata, jeleste telegenic si ecumenic.
In trei cuvinte, mare jale mare!
In drum spre iesirea din cimitir, Elena Udrea se apleaca discret la urechea lui Traian Basescu si-i sopteste plina de speranta:
- Traiane, nu-i asa ca as putea acum sa-i iau eu locul?
Iar Traian Basescu o asigura:
- Cum sa nu, Elena, numai ca trebuie sa te grabesti pana nu astupa aia groapa.

Samy's Art of Work



Mai sunt spatii ( teritorii ) de inchiriat pentru cei care nu se vad aici.

Leapsa: Show me

Am vazut o plesneala la BadPisi si am zis sa imi arat si eu desktopul. Toata lumea are desktopuri goale cu rezolutii mici, la mine ii rezolutie mare si desktopul cu tot ce vreau sa am pe el, fara sa ma intru in "nshpe" forldere. Leapsa merge mai departe la cine vrea sa o ia:


Trei chestiute micute

1. Toata lumea se crede critic care nici macar o idee nu au, vorbesc aiurea si folosesc la fiecare semn de punctuatie cate o injuratura. Imi place sa fiu criticat la ce fac pe Photoshop insa nu imi place sa fiu injurat fara sa stie despre ce ii vorba. Mai multe persoane de-a lungul timpului m-au injurat fara sa stie despre ce ii vorba. Imi pare rau sa va dezamagesc dar deviantart ii un mare cacat, nu ma refer la creatii si fotografii ca unele is geniale, ma refer la conceptul ca daca o aparut pe deviant ii al persoanei care o posteaza. EEEEE nu ii adevarat, pacat ca nu va interesat si bagati pule si le scoate fara sa stiti cum se merge in doua picioare. O mica dovada ar fi fost faptul ca cineva vroia sa ma de-a in judecata ca de ce am postat o imagine pe blog care era luata de pe deviant art, cu injuraturile de rigoare care presupun ca facea acea persoana mare, i-am adus dovada incontestabila si s-a transformat in miel. Ba BOILOR, ca altfel nu pot sa va zic, am TOATE PSD-uri de la toate creatile mari realizate de-a lungul a 4-a ani de zile. Cu toate acestea fiind spuse, nu o sa mai pun nici o creatia pe blog.

2. What the hell Avatar Party in Gold Time ? Cred ca glumesti .... si aia cred ca o mergem vopsiti in albastru cu niste cozi care ne ies din cur ? Pana unde s-a ajuns cu "assvatarul" asta, vorba luata de la Ciprian, poate animatoarele o sa arate ca rasa aia care a mancat prea multe afine. Daca apar si elicoptere si niste pterodactili ma duc si eu.

3. Nu il ultimul rand: Nu am zis niciodata ca scriu frumos, scriu bine sau scriu complex, eu doar scriu. Nu am declarat asa ceva pentru ca stiu ca nu ii adevarat fata de altii care se cred mari jurnalisti care scriu cu greseli cat carul. Eu nu scriu nici cum, eu doar scriu ce vreau. Nu de aia exista bloguri ?

Mentalitate de campioni

Romanii "cei mari" au o gandire de campioni, ca intotdeauna trebuie sa distruga sau sa se comporte de parca ar fi ingerii pentru mancatorii de rahat care inca ii mai cred. Pacat ca unii nu stiu sa deschida ochii si traiesc in lumea lor micuta si cred ca totul este bine in tara.

Romania nu a mai participat la o finala Champions League din 86', Oltchim fiind a doua echipa din romania care a reusit aceasta performanta. Conducatorii nostri dragi au fost sa isi cumpere bilete doar pentru presa si nici macar unu nu a fost la meci sa le vada pe fete si pe langa toate acestea Basescu a zis ca nu se duce ca nu are rost. Cea mai buna gandire ?

Romanul Denis Alibec a castigat Champions League U21 anul 2010. cu Internationale Milano marcand impotriva celor de la Bayern 2 goluri. Inainte cu un an Mircea Sandu l-a facut fitos mancator de ciocolata, Steaua l-a trimis acasa ca nu merita banii si nu are rost. Figo, Zidane si Platini a zis ca ii un pusti remarcabil si prima impresia a fost "Am crezut ca ii brazilian!". Vedeti ce fac romanii cu valorile, nici nu le baga in seama. Raducioiu a zis ca nu are stofa de Nationala Romaniei, cel care a uitat sa vorbeasca romana pe aeroport.

Acum dragii nostri conducatori distrug Steaua, mai precis trimit echipa Steaua de pe Ghencea si pe toti ii dor coatele de cat stau la birou. O sa ramana o cladire in paragina simbolul fotbalului din ROmania. Probabil ceva bisnitar de-a lui Basescu o sa cumpere terenul si o sa il demoleze si o sa faca blocuri. Sincer acum is mandru de Becali ca se muta si ia tot ce a investit in teren, pacat ca nimeni de "sus" nu intervine. Oare de ce nimeni nu vede inca o deviere a atentiei de la prostiile politicienilor la Ghencea ?

Romania, poporul tuturor distrugerilor de viitor si a posibilitatilor de furt si prostie. Avem un viitor straluci .... dar in alta parte o sa fie acela. Pacat ca Ardealul nu adera la Ungaria ca prefer sa invat unugureasca decat sa ii mai vad pe astia la conducere si tot poporul comunist sa il voteze din nou!

Intuition



I Editare
II Poza

Iron Maiden vine la Cluj

Citynews, Imagistica, Iconica, CFR si Polus Center aduc in oras Cluj, inima Ardealului fabuloasa trupa de heavy metall IRON MAIDEN, dupa ce multi ani capitala a avut poll position in ce tot ce tine de concerte, acum e randul Clujului pentru asta.
Concertul v-a avea loc pe 15 August in parcarea la Polus Center. Biletele o sa le puteti cumpara de pe ServusCluj.ro incepand cu data de 24 Mai. O sa fie un megaspectacol realizat de baieti pentru ca nu o sa mai intalneasca un astfel de public si nu au fost niciodata prin Ardeal si nu stiu ce ii asteapta. Sa vedem o sa fie surprinsi ?

Infinity

zaFacebook South Park



Keep on walking

Impozitare pe aerul respirat. VOTEZ PENTRU ASTA

Cresterea de 50% la profesori insemna defapt 25 % reducere din salariile bugetarilor si 15 % pensionarilor. Pentru doamna Leana care are pensie de 6 lei, reduc 15% si cu ce mai ramane ? Insa baga impozite pana in gat. La bugetari reduc salariile si la ei le cresc, parlamentarii, pentru ca nu au cu ce se mai sterge la dorsale.

Suntem aceeasi comunisti ca pe vremuri desi nu vrem sa recunoastem, pentru ca votam acelasi presedinte comunist, sosia mai mica a lui Ceausescu si mai mare a lui Iliescu, si aceleasi lucruri se intampla de fiecare data dupa ce ii ales. Adica nu se intampla nimic. La americani daca o zis ceva rau despre o persoana nu a mai fost ales si a fost dat afara din partid, la noi presedintele are voie sa zica GAOZARI si TIGANCI IMPUTITE si tot ii ales cu cea mai mare mandrie si darnicie de catre poporul nostru care mananca tot atat de mult rahat cat a mancat si pe vremea comunismului.

Urmatorul punct in istoria Romaniei este revolutia bugetara. O sa iasa in strada apararea, sanatatea, educatia si orice alt bugetar. Romania o sa fie intre pe menopauza ca nu mai are ce sa faca cu guvernul asta. Cred ca o sa ma bag cat de curand in Partidul Comunist pentru Tineret. Macar ce ii sigur ii sigur.

Prima infrangere

Infrangere tactica, din punctul meu de vedere, pentru fetele de la Extrem. Decat sa se califice Slatina mai bine se califica Brasovul si Slatina fal fal fal innapoi acasa.

Nu au facut un meci grozav, poate chiar cel mai slab meci posibil insa oricum ele aveau calificarea asigurata. Bravo fetele si ne auzim la turneul final.

Round 3 KO

In cel de-al treilea meci contra Slatinei, care au 8 jucatori pe teren mai nou, fetele au facut un meci bun batand cu 33 - 27 (pauza 17 - 14).

Dupa ce in meciul cu CSS Baia Mare - Slatina arbitrii au tinut cu Slatina pana la epuizare, cu nesimtire chiar, acum a fost o razbunare dulce, insa si in meciul acesta au tinut un 1 % cu Slatina.

Dupa un inceput de meci mai greoi fiind conduse cu 5 goluri, au revenit si au egalat la 11 si galop de sanatate spre victorie, cu putin ajutor din partea portaritei cu 15 interventii si 2 recuperari, 14 goluri Eliza, 6 goluri adriana.

Pozele o sa apara in curand.

Handbal extrem

Te doare mintea ce titlu am dat si eu, cred ca din cauza ca l-am scris la 12 noaptea.
Dupa al doilea meci contra echipei din Sebes care numai sa urce si sa atace stiau, echipa Extrem a avut poarta adversarilor libera. De ce libera ? pentru ca era Monica Columbeanu in poarta. Nu stiu dar s-au transformat in a doua repriza si s-au apropiat la 2 puncte de echipa baimareana.

Eliza marcata om la om pe parcursul intregului meci a reusit sa inscrie "doar" 10 goluri. Sa nu ii se urce la cap si sa o mai fac sa rada nu ii mai zic omul meciului, eh a fost doar buna, modesta.("am aflat de la surse sigure ca a ras" dar nu de la Dani)

Din nou cu un portar de exceptie, ce vocabular am si eu, Roxana cu 11 interventii in prima repriza. Si o extrema in una din zilele ei buna Alina cu 7 goluri.

Extrem Baia Mare ocupa momentan locul 1 in turneul semifinal la handbal feminin junioare cu 2 victorii din 2 meciuri jucate.



Handbalistele cele mici

Astazi, la Sala Polivalenta "Lascar Pana" din Baia Mare, a inceput cursa pentru finala la handbal feminin junioare. In aceast turneu semifinal se vor intrece cluburile Extrem Baia Mare, CSS Baia Mare, CSM Sebes, CSS Caracal si CSS Dinamo Brasov.



In meciul de azi junioarele de la Extrem au facut un meci senzational in fata celor de la Caracal. Au fost cu adevarat extraterestre inceput cu Roxana (portarul) care a aparat tot ce se putea apara, practic fortificand poarta si terminand cu Eliza care a marcat 15 goluri.
Scor la pauza: 22 - 10
Scor final: 39 - 32

"Man" of the match: Eliza Buceschi
cu 15 goluri.


Rezervat pentru persoane speciale


2 %

~Fiecare firma inregula, din cauza ca sunt si la negru, din Romania pot sa transfere cei 2% din impozitare catre o anumita echipa, o anumita unitate sau catre o alta firma. In Baia Mare echipa de Handball feminin HCM a facut o "mini revolta" pentru acei 2% insa nu a fost bagata in seama, iar in Romania cea mai mediatiza campania de 2% este catre SMURD, dar si aici nu stiu cate institutii o sa redirectioneze cei 2%.
~Nu dau cei 2 % din rautate sau ca nu le pasa insa birocatia din Romania te pune la pamant. Trebuie sa mergi pe la "spe"mii de birouri ca sa completezi cateva zeci de formulare si probabil la ultimul ghiseu o sa scrie "INCHIS" si trebuie sa reveniti maine.
Birocratia ii valabila si in cazul dechiderii unei firme in tara. Trebuia cateva luni ca sa ti se aprobe toate documentele si atunci nu ii sigur ca o sa fie de acord.Ca sa lichidezi firma o sa dureze dublu.
~Un exemplu de birocratie ok ar fi Australia: iti trebuie jumatate de zi sa iti faci firma si fara sute de documente inutile. De ce nu ne putem schimba gandirea comunista ? Pentru ca suntem o tara 70% comunista si nu ne putem schimba ideile din cauza "pinguinilor de sus".

Bad Pisi

Reality vs Fantasy badpisi.ro

Dance(ing) beauty

Poza proprie. Editare si mai proprie.

Undeva la inaltime ...





" Chestiute " : Trenurile si Intarzierile

--China--
Populatie: ~ 1.3 Miliarde
Trenuri: 80.000 (functionale si nefuctionale)
Intarzieri pe un an: 6 secunde
Motiv: pana de curent pe o linie, rezolvata in 10 minute
Gest: si-au cerut scuze in public pentru intarzieri


--Romania--
Populatie: ~ 22 Milioane
Trenuri: Mult mult mai putine (mai mult ne decat functionale)
Intarzieri pe un an: cativa ani intarziere
Motiv: dilatarea sau contractarea sinelor
Gest: i-au durut in p*** de cetateni





Flower ...

1 Mai Cocalaresc

Cocallarus rapiduss, se mai stie sub numele de cocalarul cu inmultire rapida. Apar din ce in ce mai multi si cu o viteza incredibila.

Ce face cocalarul cand nu este in club, bea de nu mai poate, porneste niste lupte prostesti, iesit la agatat cu muzica din masina la maxim, zbierand dupa fete si ii 1 Mai si soare afara ? Fara munca soare cat incape, se gandeste ca ii bine sa mearga la o bere si un gratar la lac. Isi ia tricoul mulat,pantaloni stransi, ochelarii "D&G" sau "Armani" si pantofi cu varf sau adidasi Puma si se pregatesc sa plece. Insa cand sa plece isi aduce aminte ca nu si-a pus cele mai noi manele pe telefon sa asculte pana cand ajunge la destinatie. Si acum pleaca.

Ajunsi acolo toti se distreaza: manca si beau. Nimic rau pana acum.
De ce toti tampitii astia trebuie sa lase toate peturile, cutiile, pungile si orice altceva acolo? Le e greu sa le puna pe foc sau sa le puna intr-o punga sa le duca la un container. Cred ca simt nevoie neaparata sa lase toate gunoaiele in tufisuri si prin padure. Oare acasa la ei cum ii ? Probabil ca toti spun acelasi lucru "Is biodegradabile", da is, dar ba boilor is biodegradabile in cateva mii de ani.