Impozitare pe aerul respirat. VOTEZ PENTRU ASTA

Cresterea de 50% la profesori insemna defapt 25 % reducere din salariile bugetarilor si 15 % pensionarilor. Pentru doamna Leana care are pensie de 6 lei, reduc 15% si cu ce mai ramane ? Insa baga impozite pana in gat. La bugetari reduc salariile si la ei le cresc, parlamentarii, pentru ca nu au cu ce se mai sterge la dorsale.

Suntem aceeasi comunisti ca pe vremuri desi nu vrem sa recunoastem, pentru ca votam acelasi presedinte comunist, sosia mai mica a lui Ceausescu si mai mare a lui Iliescu, si aceleasi lucruri se intampla de fiecare data dupa ce ii ales. Adica nu se intampla nimic. La americani daca o zis ceva rau despre o persoana nu a mai fost ales si a fost dat afara din partid, la noi presedintele are voie sa zica GAOZARI si TIGANCI IMPUTITE si tot ii ales cu cea mai mare mandrie si darnicie de catre poporul nostru care mananca tot atat de mult rahat cat a mancat si pe vremea comunismului.

Urmatorul punct in istoria Romaniei este revolutia bugetara. O sa iasa in strada apararea, sanatatea, educatia si orice alt bugetar. Romania o sa fie intre pe menopauza ca nu mai are ce sa faca cu guvernul asta. Cred ca o sa ma bag cat de curand in Partidul Comunist pentru Tineret. Macar ce ii sigur ii sigur.

2 comentarii:

  Annamaria Somay

11 mai 2010 la 07:57

Zi-le Bogdane! Subscriu si eu :). By the way primisesi o leapsa mica la mine pe blog…Poate nu te intere’ da pe mine ma intere sa aflu tu carui blog/post ii dai premiul de “zmeura din cur de la taur”. E pentru bloguri sau posturi neinspirate/prost scrise :)

  Crus4d3r

12 mai 2010 la 14:46

l-am vazut si clar ca o sa ma ocup de el numai ca imi trebuie putin mai mult timp