Mentalitate de campioni

Romanii "cei mari" au o gandire de campioni, ca intotdeauna trebuie sa distruga sau sa se comporte de parca ar fi ingerii pentru mancatorii de rahat care inca ii mai cred. Pacat ca unii nu stiu sa deschida ochii si traiesc in lumea lor micuta si cred ca totul este bine in tara.

Romania nu a mai participat la o finala Champions League din 86', Oltchim fiind a doua echipa din romania care a reusit aceasta performanta. Conducatorii nostri dragi au fost sa isi cumpere bilete doar pentru presa si nici macar unu nu a fost la meci sa le vada pe fete si pe langa toate acestea Basescu a zis ca nu se duce ca nu are rost. Cea mai buna gandire ?

Romanul Denis Alibec a castigat Champions League U21 anul 2010. cu Internationale Milano marcand impotriva celor de la Bayern 2 goluri. Inainte cu un an Mircea Sandu l-a facut fitos mancator de ciocolata, Steaua l-a trimis acasa ca nu merita banii si nu are rost. Figo, Zidane si Platini a zis ca ii un pusti remarcabil si prima impresia a fost "Am crezut ca ii brazilian!". Vedeti ce fac romanii cu valorile, nici nu le baga in seama. Raducioiu a zis ca nu are stofa de Nationala Romaniei, cel care a uitat sa vorbeasca romana pe aeroport.

Acum dragii nostri conducatori distrug Steaua, mai precis trimit echipa Steaua de pe Ghencea si pe toti ii dor coatele de cat stau la birou. O sa ramana o cladire in paragina simbolul fotbalului din ROmania. Probabil ceva bisnitar de-a lui Basescu o sa cumpere terenul si o sa il demoleze si o sa faca blocuri. Sincer acum is mandru de Becali ca se muta si ia tot ce a investit in teren, pacat ca nimeni de "sus" nu intervine. Oare de ce nimeni nu vede inca o deviere a atentiei de la prostiile politicienilor la Ghencea ?

Romania, poporul tuturor distrugerilor de viitor si a posibilitatilor de furt si prostie. Avem un viitor straluci .... dar in alta parte o sa fie acela. Pacat ca Ardealul nu adera la Ungaria ca prefer sa invat unugureasca decat sa ii mai vad pe astia la conducere si tot poporul comunist sa il voteze din nou!

0 comentarii: