Trei chestiute micute

1. Toata lumea se crede critic care nici macar o idee nu au, vorbesc aiurea si folosesc la fiecare semn de punctuatie cate o injuratura. Imi place sa fiu criticat la ce fac pe Photoshop insa nu imi place sa fiu injurat fara sa stie despre ce ii vorba. Mai multe persoane de-a lungul timpului m-au injurat fara sa stie despre ce ii vorba. Imi pare rau sa va dezamagesc dar deviantart ii un mare cacat, nu ma refer la creatii si fotografii ca unele is geniale, ma refer la conceptul ca daca o aparut pe deviant ii al persoanei care o posteaza. EEEEE nu ii adevarat, pacat ca nu va interesat si bagati pule si le scoate fara sa stiti cum se merge in doua picioare. O mica dovada ar fi fost faptul ca cineva vroia sa ma de-a in judecata ca de ce am postat o imagine pe blog care era luata de pe deviant art, cu injuraturile de rigoare care presupun ca facea acea persoana mare, i-am adus dovada incontestabila si s-a transformat in miel. Ba BOILOR, ca altfel nu pot sa va zic, am TOATE PSD-uri de la toate creatile mari realizate de-a lungul a 4-a ani de zile. Cu toate acestea fiind spuse, nu o sa mai pun nici o creatia pe blog.

2. What the hell Avatar Party in Gold Time ? Cred ca glumesti .... si aia cred ca o mergem vopsiti in albastru cu niste cozi care ne ies din cur ? Pana unde s-a ajuns cu "assvatarul" asta, vorba luata de la Ciprian, poate animatoarele o sa arate ca rasa aia care a mancat prea multe afine. Daca apar si elicoptere si niste pterodactili ma duc si eu.

3. Nu il ultimul rand: Nu am zis niciodata ca scriu frumos, scriu bine sau scriu complex, eu doar scriu. Nu am declarat asa ceva pentru ca stiu ca nu ii adevarat fata de altii care se cred mari jurnalisti care scriu cu greseli cat carul. Eu nu scriu nici cum, eu doar scriu ce vreau. Nu de aia exista bloguri ?

2 comentarii:

  Annamaria Somay

26 mai 2010 la 09:35

Bine zis! Doar ca ai uitat ceva SISP! adica a mi ugeti ula, cu literele mari unde se potrivesc... Si nu ar trebui sa nu mai postezi creatii, da ce: tu pentru luzari ai blogul sau pentru oamenii care inteleg cat de cat ceva ?! Da-i in PLM! Vrem creatii marca Bogdan Groza!!!!

  Anonim

27 mai 2010 la 01:55

sa nu te puna dracul sa nu mai pui prelucrari pe blog ca mie nu imi place cum si ce scrii, imi place cum si ce prelucrezi cu photoshopul :P nu fi magar si posteaza in continuare prelucrarile indiferent cine/ce zice. la mine pe blog ai link pentru prelucrarile faine pe care le-ai facut si stiu ca mai poti face, nu pentru ineptiile pe care le scrii :P