Romania e o "tara"

Romania e o tara doar prin limite, granite, e o tara doar ca avem un presedinte si este declarata ca o tara. Romania nu a mai fost o tara de cativa ani incoace, de multi ani incoace. Ca sa devii cineva si sa iti reprezinti "tara", ROmania, cu mandrie trebuie prima data sa pleci din ea.

Oricat de multi tineri talentati avem in ROmania, nimeni nu ii ajuta sa devina mai buni. Chiar daca esti buni iti trebuie o groaza de bani si nimeni nu iti un "sfantz" si multi se lasa se sport sau orice altceva.

O tara inseamna, in teorie, toti pentru unul si unul pentru toti. La noi pe aplica doar prima parte si nu puteti spune ca nu am dreptate. Cand vrem sa facem un lucru bun, guvernul taie craca de sub picioare. Imediat pe superBase il cred in stare sa isi faca o freza a la Hitler si sa tot bage legi cu taxe. Eu cred ca Lucescu atunci cand a zis ca fotbalul roman ii din lumea a 3-a, a fost un adevar doar ca nimeni nu vrea sa recunoasca.

Noi inchidem ochii dar nu suntem orbi, in loc sa ii deschidem sa vedem. De acum incolo pentru multi ani o sa fie asa. Incepem sa ne obisnuim cu ideea si nu o sa mai facem nimic.

0 comentarii: