Just me



Nu mi-am pus nici o descriere pe blog, sa imi fie rusine. Nu o fac pentru nimeni, o scriu doar pentru mine sa nu uit de pe unde am pornit si ce gandire am avut.
"One step at a time" pentru ca niciodata nu m-am grabit sa fac ceva, am avut rabdare sa gasesc un motiv pentru a face ceva.

Ma cheama Bogdan, prietenii buni imi spun crus de la crusader. Sunt student la Inginerie, Calculatoare, Universitatea de Nord Baia Mare. Am 20 de ani teoretici, practici habar nu am la ce mentalitate am. Madru morosan, zona mea de suflet ii Ardealul, desi asta tine de mentalitatea fiecaruia.

Hobbyuri ar fi voleiul care l-am practicat nu chiar din placere dar a inceput sa imi placa. Fotografia de 2 ani incoace a inceput sa imi placa din ce in ce mai mult, invat si pun in aplicare, uneori rabdarea imi este testata. Photoshopul si arta grafica ii hobbyul meu principal dupa cum stie toata lumea.

Iesirile dupa animale (soparle, serpi, amfibieni, gaze), iesirile pe teren nu este un hobby, este un lucru necesar pentru mine ca altfel as tampi intre betoanele orasului. Nu stau atat in fata computerului ca vreau ci trebuie.

Eu sunt genul care asculta, is bunul prieten care ti-s tot timpul acolo cand ai nevoie. Multa lume din cauza asta, "buni prieteni", ma iau de prost si cred ca pot profita. Eu nu ma schimb pentru nimeni dar pe moment pot sa fiu foarte naspa. Iert dar nu uit.

Aberez incontinuu, dar lumea s-a obisnuit deja. Pe mine cand ma iei la propriu nu stii in ce te bagi. Eu glumesc, rad, fac haz de necaz doar atunci cand se poate. Cand trebuie sa ma opresc, ma opresc uneori imi scapa mai mult decat pot duce.

Prieteni "adevarati" am foarte multi, dar odata cu ei invat ce sa nu fac si ce trebuie sa fac. Prieteni in adevaratul sens al cuvantului am doar 3, stiu ei cine sunt. Si prieteni buni care nu au de-a face cu nimic am multi si le multumesc ca is acolo.


"Veni Vidi Vici - I've came I've Seen I've kicked some ass" by GBogdan


0 comentarii: