Relaxare inainte de furtuna

Am fost in weekendul dinainte de faculta la Cluj la Ursus Cluj Fest sa ma distrez. A fost genial cu Bitza, Grasu si Parazitii si cica au mai cantat si ZOB dar nici aladin nu stie cine is aia. Toata lumea canta, se distra si radea de cocalarii si specimenele de acolo. Acu inteleg ca mergi in club cu Ochelari de soare si costum si altele, insa cum sa vii cu papuci pufosi albi, ochelari de soare la ora 21, cu camasa cu sclipici, geanta D&G la concert Parazitii ?

Inca o indicatie mica sau o observatie, vanzatoarele din Cora is ele mai handicapate de felul lor sau .. ??!! Am cumparat o sticla de sus din afara magazinului si bineneteles am pastrat bonul. Am facut cumparaturile si am iesit cu caruciorul inainte sa vina alimentele si m-a intrebat "Si sticla de suc ?" "Aici ii bonul si nu a sunat alarma ca am trecut prin poarta" si cheama securitatea ii arat bonul la ala si a zis OK. Mna minte inchis.

Per total m-am relaxat alaturi ... de Cluj si m-am distrat in Cluj pentru cateva zile frumoase si acu sper sa incep si eu facultatea cu bine.



0 comentarii: