Pauza

Nu am avut timp sa fac editare, poze sau sa scriu orice aberatie imi trece prin cap. Nu am avut timp si am putut sa las blogul de-o parte si sa imi aranjez toate prin viata de zi cu zi.

Nu o sa mai postez ceva pentru vreo saptamana din doua motive: unul ii timpul iar celalat nu o sa il zic.

3 comentarii:

  Anunturi Iasi

3 octombrie 2011, 23:40

Buna ziua
Numele meu este Iacob Constantin si va scriu pentru a va propune sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://iasimylove.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Anunturi Iasi (fara diacritice).
Daca doriti sa facem schimbul doresc sa-mi spuneti titlul linkului dumneavoastra.
O zi buna va doresc

  Emanuela

18 octombrie 2011, 12:32

Interesante motive, Bogdane!:D

  Catalina Dobrean

1 martie 2015, 02:49

Buna ziua,
Numele meu este Catalina Dobrean si lucrez ca freelancer pentru agentia de media online Promo-Logic. Urmaresc sa public pentru clientii nostri articole noi pe site-uri de calitate.


Aș dori să vă ofer o plată fixă pentru scrierea și publicarea unui articol pentru unul dintre clientii nostri pe bogdangroza.blogspot.com

Astept cu interes un raspuns din partea dumneavoastra.
Daca sunteti interesat va rog sa-mi spuneți și va voi oferi mai multe detalii. De asemenea, dacă dețineți alte site-uri, vă rog să imi trimiteți URL-urile lor, in vederea publicarii ulterioare a unui articol pe aceste site-uri.
Cu stima,

Catalina Dobrean
Media Account Manager


Promo Logic Media Service

catalina.dobrean@gmail.com

www.promo-logic.com