Pictura "modernista"

Se spune ca eu am ceva cu religia, dar cei care picteaza ca sa se afle in treaba. Cand am vazut videoul asta prima data am ras de nu am mai putut pe urma ma gandeam cat le-au trebuit la aia sa agajeze un pictor sa faca asa ceva. Priviti si ramaneti uimiti. 11 inchi

6 comentarii:

  Anonim

1 iunie 2010, 23:44

bine ai venit in club ;)

  Anonim

2 iunie 2010, 01:31

Bună Ziua
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea, să ne acorzi un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhisper_com sau un email radiowhisper_com@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

  Anonim

2 iunie 2010, 01:31

Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
  Anonim

5 iunie 2010, 11:45

Bine ca nici nu zici cine ti-o trimis linkul la video!!!
[-( >:P

  Crus4d3r

5 iunie 2010, 13:12

scuzee draga Ioana ... :D ;;) drepturile asupra acestui post iti revin :)) pentru inca vreo 6 zile

  zerocinci

5 iunie 2010, 23:38

LOL! Tare. :))