Povestioara concertului

Dupa o lunga calatorie cu trenul si intarziere de 2 ore s-a acumulat ceva sters, insa ajuns acolo totul s-a "evaporat". Coada de 500-600 metri parea care trecea prin doua intersectii parea mica la ce ma astepta inauntru. Voie buna, oameni de treaba, insa cel mai mult mi-a placut ca am vazut oameni de toate varstele, de toate generatiile.

Am vazut cateva persoane care nu demult si-au inceput calatoria in lumea rockului. Cred ca Sonisphere, pentru ei, a reprezentat varful imaginatiei lor pana acum. Insa sper ca o sa continue tot pe acelasi drum.


Au mai fost cei care sunt deja destul de avansati in rock si care le-a schimbat, macar putin, felul de a gandi si nu s-au lasat influentati de spiritul de turma si de muzica comerciala care se aude la fiecare colt de strada.


Diferiti oameni, diferite stiluri de muzica care se aseamana si se aduna. Nu conteaza genul de muzica ascultat sau varsta conteaza doar mentalitatea. Daca asculti formatiile care au scris istorie in Romania prin muzica lor atunci sunteti pe drumul cel bun.


Au fost si oameni care ne pot da lectii de varsta, care au fost acolo la inceputuri. Nu au uitat cu ce au copilarit, nu au uitat rockul. La o pipa, o bere si o bucata de Metallica parca totul revine cum a fost odinioara.

0 comentarii: