Ignoranta totala

Sa vorbit asa de mult despre Madalina Manole in ultimele zile incat oriunde te-ai uita pe tv sau ai asculta la radio ii o piesa sau o stire despre ea. Bun, a fost o mare artista la vremea ei, poate a avut unele probleme insa ramane o mare artista. Ea si-a luat viata de buna voie si nesilita de nimeni. O ducea foarte bine, avea toate bucuriile din lume si le-a lovit cu piciorul pe toate.


Am o intrebare: Despre tanarul Alexandru Gradinaru care a decedat in data de 15 Iunie. A fost o tanara speranta a rugbyului romanesc si avea doar 19 ani, dar din cauza unei accidentari grave nu mai este printre noi. S-a luptat cat de mult si de bine a putut dar pana la urma nu a mai avut putere. Macar acesta a incercat si nu a fost vina lui. Ati auzit de el la stiri sau la radiouri ? poate 5 minute. Pacat. RIP.

1 comentarii:

  mauzi

24 iulie 2010 la 11:30

e o reactie normala,mecanismul e la fel ca intr-un sat,daca moare matusa Lena chiar daca facea cea mai buna mancare,la inmormantare vor fi maxim rudele si vecinii,daca moare primarul..vine tot satul,mecanismul e acelasi din totdeauna,difera doar personajele.