Marco Delvecchio la FC Baia Mare

Acu is mandru ca is Baimarean. FC Baia Mare a facut transferul bomba al deceniului. Internationalul Italian Marco Devecchio v-a juca pentru FC Baia Mare in acest sezon.

Atacantul italian de 37 de ani Marco Delvecchio va juca pentru FC Baia Mare. Fostul varf al gruparii AS Roma va ajunge in Maramures duminica, iar oficialii din Dealu Florilor spera sa rezolve toate actele, astfel ca el sa evolueze in restanta cu UTA Arad.

“Facem toate eforturile ca el sa joace miercuri cu Aradul. Este un jucator liber de contract de la Roma si are si cartea verde”, a declarat pentru citynews.ro presedintele Consiliului de Administratie a lui FC Baia Mare, Dan Hotico.

Tot el a precizat si faptul ca, pe baza parteneriatului incheiat cu AS Roma, FC Baia Mare va perfecta un amical cu formatia din Peninsula.

CARTE DE VIZITA: Marco Delvecchio este un atacant versatil putand sa joaca si ca mijlocas ofensiv. A facut parte din echipa nationala a Italiei U21 in 1994 si in 1996 la jocurile olimpice de la Atlanta. A fost selectat la nationala mare a Italiei in 2000 inscriind primul gol pentru prima reprezentativa impotriva Frantei in finala EURO 2000.

Delvecchio a fost selectionat in echipa Italiei care a participat la campionatul din 2002 Fifa World Cup din Koreea. A jucat la echipa precum Internationale, Udinese, Venezia, Roma, Brescia, Ascoli si Pescatori Ostia.

A marcata un total de 126 de goluri dintre care 77 la AS Roma, 34 pentru Pescatori Ostia si 4 goluri pentru nationala Italiei.


0 comentarii: