Romania neUNITA

Stiti cum in liceu cand vroiam sa fugim de la ore toata clasa se gaseau vreo 2 3 copii mai "credinciosi" ca si ceilalti. Din cauza alora cei care au fugit ca si un grup unit ce am fost au patit-o de la profesor. Acelasi lucru se intampla si la profesori, dar doar la unii care se cred mai presus de cei de rand. Oare ei stiau ca s-a facut greva pentru ei ca sa le cresca si lor un pic monetarul ? sau ei cred ca daca toti au facut greva de ce sa mai faca si ei ca tot una ii !?!

Inteleg ca cei de-a 12-a si dea 8-a trebuia sa se pregateasca pentru examene dar pot recupera. Sau ce-a dea doua explicatie ar fi: le-a fost pur si simplu lene ca sa recupereze doua trei ore in alta zi. De ce sa se oboseasca saracutii de ei, mai bine sparg greva, mai bine se intorc impotriva unor oameni care sperau sa faca ceva cu greva asta. Stiti vorba romanului "Prost sa fii, dar ai grija ca s-ar putea sa ramai asa" .

2 comentarii:

  Annamaria Somay

24 aprilie 2010 la 23:10

Din pacate greva asta a fost cat se poate de tampit gandita... In ceea ce priveste spargatorii de greva, n-ai ce-i face, unii sunt simtiti si se multumesc ca au macar un loc de munca. multi oricum ar merita sa ingroase randurile somerilor. acest comentariu nu reprezinta neaparat realitatea ci doar parerea mea proprie formata in ultmii ani.

  Anonim

3 mai 2010 la 00:58

:) se strică tot farmecul dacă ți-o spun direct (între ochi) - dar cu un pic de anteție poți să-ți dai seama că profesorii spărgători aparțin de/simpatizeaza același partid ;)